N a t z k u h |

Sallad och Loka!

Publicerad 2014-04-22 17:47:00 i livsstil,

Sho Bloggen! 
Blev en sväng till Valbo idag och kolla på skor som man kan ha nu våren/sommarn och hösten eftersom jag bara har vinterskor just nu så behöver jag verkligen skor som jag kan ha nu när de börjar bli varmare ute! Men såklart hitta jag inte riktigt de skor som jag vela ha, jag vill ha Converse och hitta sånna skor typ kanske på 3 affärer men vet inte riktigt om jag ska köpa dom i affären eller om jag ska betälla på nätet får tänka påt ett tag till tror jag. 

Eftersom jag mådde lite bättre så blev de en sväng till Valbo men självklart blev de sämre på kvällen igen "HAHA" jätte kul liksom, men iallafall efter den rundan så blev de en sväng till Mat affärn och köpte Sallad och Loka till mig yeey! såå gott tänkte jag eftersom jag inte hade ätit nå bra på flera dagar och jo visst jag köpte de och åt de i sköna vädret på balkongen hihi ;) 

Och Loka Crush Hallon var inte speciellt god tycker jag inte, tycker mer om Loka Crush citron <3
Visst inte nå fel på hallon men jag tyckte den smaka lite konstigt haha men de vad jag tycker de !  ;) 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sho och välkommen till min lilla värld! Jag som äger denna blogg heter Natali men kallas för de mesta natzku eller nattha. Jag är född år 1991 och bor i Uppsala län. I bloggen kommer jag att skriva de mesta som händer i mitt liv, mina tankar osv.. och en massa annat kul som dyker upp.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela