N a t z k u h |

So tired girl!

Publicerad 2015-08-31 11:03:00 i Skola, livsstil,

 
 
Lite matematik nu då en timme sedan på eftermiddag lite english två timmar! 
Sen när jag kommer hem blir de äta något och skulle tro att de blir att sova för är så satans trött. 
Min kropp har tagit så mycket stryk idag att de inte sant så sedan blir de sova! 

Höres imorgon, byebye så länge! :) 
 

Laundry!

Publicerad 2015-08-31 07:45:00 i livsstil,

Shoo! 

Idag är blir de då tvättis dag i tvättstugan och självklart på morgonen 7-11 eftersom de inte fanns någon annan tid som vanligt. Förstår inte varför tvättstugan jämt ska vara full bokad och jag skojar inte, den är jämt full bokad. Men hoppas på att ha lite tur att få ny tvätt tid efter jag vart nere och tvättat klart idag. 

Sedan när jag klar med tvättstugan blir de och dra till Skolan en timme sedan på eftermiddag två timmar, inte speciellt taggad eftersom jag mår rent sakt inte speciellt bra. Får helt enkelt sova väldigt tidigt idag känner jag. 
 
 

Hejdå Sverige, Hej Finland!

Publicerad 2015-08-04 06:36:00 i livsstil,


Sho bloggen! 
Som rubriken tyder så japp, jag ska åka en sväng till Finland och hälsa på igen som jag gjort tidigare i sommar men även köra hem morsan och mina småsyskon! :) 
Och vi ska åka med Viking Grace som man kanske ser på bilden haha!  Vi åkte från Gävle ungefär 3 tiden på natten men lätt värt, brukar säga att "bättre att komma tidigt än sent". Iallafall när de gäller att åka båt ;) 
Så man får väl se vad vi hittar på inne i båten, men först och främst blire hitta hytten och sedan äta frukost och sova några timmar för de behövs! 

Sedan får man helt enkelt se vad man hittar på :) 
Om jag orkar så skriver jag när jag är framme men om de inte blir så då blire annan dag helt enkelt! 

Ha en bra dag allihopa <3 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sho och välkommen till min lilla värld! Jag som äger denna blogg heter Natali men kallas för de mesta natzku eller nattha. Jag är född år 1991 och bor i Uppsala län. I bloggen kommer jag att skriva de mesta som händer i mitt liv, mina tankar osv.. och en massa annat kul som dyker upp.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela